Echo: het label van BazartBazart lanceert hun eigen label ‘Echo’ en brengt daarop meteen hun gloednieuwe song ‘Van God Los’, een cover van de legendarische Belpop-klassieker van Monza. 

Echo is een platenlabel voor en door Bazart onder de vleugels van Sony Music Entertainment Belgium. Een huis voor Bazart hun eigen releases, maar vooral een platform voor Nederlandstalige muziek. Echo fungeert als een curator binnen het Nederlandstalige muzieksegment. Een kwaliteitslabel voor Nederlandstalige muziek van nieuw talent tot verloren parels.

Die muzikale toon zet Bazart meteen door met hun allereerste release van de cover ‘Van God Los’ van Monza.
Mathieu was persoonlijk al jaren fan van Monza. Het is dankzij die wederzijdse liefde en respect dat ze ook voor het eerst de song samen hebben gebracht op Rock Werchter. Na de overweldigende respons op de uitvoering van het nummer, besloot Bazart om een studio-opname van de song te maken met dit overtuigende resultaat als gevolg. Naast re-issues en covers zal Echo ook een huis worden voor jong en aanstormend talent met een passie voor Nederlandstalige muziek.

Mathieu Terryn over ‘Van God Los’:
“Op Werchter brachten we voor de eerste keer deze cover met Stijn Meuris. De reactie daarop vonden we zo overweldigend dat we wel een studio versie moesten maken. Het is simpel gezegd een nummer dat we zelf zouden willen geschreven hebben. We zijn dan ook heel blij en vereerd om deze klassieker mee te nemen in ons verhaal, het eerste hoofdstuk van ons eigen label Echo.”

Foto: Kemizz

Geef een reactie