Gutmensch Scheurkalender 2023 bestrijdt moedeloosheidVoor Nederlanders en Vlamingen die niet willen toegeven aan de moedeloosheid, biedt ook deze derde editie van de Gutmensch Scheurkalender weer
 advies, houvast, argumenten, achtergronden en grappen van journalisten, schrijvers, cabaretiers, cartoonisten en fotografen, om het debat over verrechtsing, migratie en de precieze verschillen tussen Oekraïense en Afghaanse vluchtelingen elke dag toch weer fris aan te kunnen.

De Gutmensch Scheurkalender werd in 2021 door NRC uitgeroepen tot een van de drie ‘leukste scheurkalenders van het jaar’.

Met bijdragen van onder anderen Adriaan van Dis, Geert Mak, Sheila Sitalsing, Gie Goris, Bram Vermeulen, Kristien Hemmerechts, Lieve Joris, Sinan Can, Erik van Muiswinkel, Tsead Bruinja, Bahram Sadeghi, Jan Banning, Ghayath Almadhoun, Eliane Gerrits, Dolf Jansen, Vincent Bijlo, Asis Aynan, André Manuel, Tinkebell en Lisa Weeda.

Met tekeningen van Saskia Pfaeltzer, eigenzinnige vormgeving en eindrectie Saskia Kunst, redactie Linda Polman.

Foto: EPO

Geef een reactie