Herman Van Dender Chocolatier of the Year – Edition 2023 voor BrusselBake Off Vlaanderen jurylid Herman Van Dender werd op maandag 19 oktober 2022, tijdens de jaarlijkse Gault&Millau Award Show, bekroond tot 
‘Chocolatier of the Year’ voor Brussel’ – Edition 2023.

Door Herman Van Dender de titel van Chocolatier van het Jaar voor Brussel toe te kennen, onderstreept Gault&Millau het doorzettingsvermogen en engagement van deze artisanale chocolatier die reeds enkele jaren geleden met het ‘bean-to-bar’ concept startte. Door zijn strenge selectie van cacaobonen maakt hij chocolades met een enorme aromatische rijkdom.

Herman Van Dender ‘Het belangrijkste aan deze prijs is dat het de prijs is van een gans team. Ik draag hem dan ook op aan team Van Dender. Na een carrière van 34 jaar is dit een heel mooie bekroning’.

Foto: Play 4

Geef een reactie