De 8 ladies van Vlaams-BrabantMet zijn achten uit Vlaams-Brabant blijven ze nog in de running voor het kroontje van Miss België 2023. Dat werd duidelijk na de regionale finales van de zoektocht naar ’s lands mooiste. Het was Emilie Vansteenkiste, die het met kroontje ging lopen. Noa Kiekens werd eerste eredame en Daphné Spoelders ging met het lint van tweede eredame naar huis.  Anais Bureau, Luna Manzella, Elouna van den driessche en Selena Windelinckx blijven in de running dankzij een Crowncard. De nummers 1 en 2 verwierven beiden nog een extra prijs. Emilie Vansteenkiste pakte de titel van Miss Talent en Noa Kiekens de publieksprijs. Miss Charity werd een duo-titel. Zowel Daphné Spoelders als Felicia Hamal kregen deze titel. Met acht ladies blijven ze nog in de running voor het Miss België-kroontje.

Foto; Miss Belgium

Geef een reactie