Op weg naar de Miss België-kroon?: Lise Smets (21, Zoutleeuw)Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Wie is de mooiste van heel Belgenland? Meer dan tweehonderd jonge dames wagen hun kans om het kroontje van Miss België te bemachtigen. Eén van hen is de 21-jarige Lise Smets uit Zoutleeuw. Is deze influencer op weg naar de Miss België-kroon? De toekomst wijst het uit.. ‘Met mijn deelname aan Miss België wil ik een voorbeeld zijn voor heel wat jonge meisjes. Op TikTok en Instagram heb ik een vrij goot bereik. Naar mijn volgers toe wil ik een stem zijn, die iets te zeggen heeft. Zelf kom ik uit een lange relatie van 4 jaar. Er stond altijd iemand naast mij die constant zei: ‘Je kan niets, je gaat het niet ver schoppen.’ Maar hier sta ik nu mooi. Ik probeer mezelf te herontdekken in deze wedstrijd. Het is nu al een onvergetelijk avontuur.’   

The Pink Lady
Lise is een ware social media-freak. ‘Daarmee hou ik me in het dagdagelijkse leven bezig. Sinds eind januari ben ik er mee begonnen. Begin september is er toch al een mooie evolutie zichtbaar. Ik probeer met een positieve vibe op Social Media mijn ding te doen. Je moet weten dat ik alleen maar roze kledij draag en nooit geen broeken. Tja, zo zie je het leven een beetje door een roze bril. Ik kan heel het Miss België-verhaal ook tonen op mijn TikTok. Er is stof genoeg om leuke TikTokjes te maken. Maar Sociale Media is niet alles in mijn leven. Ik streef naar genoeg Me Time. Als ik te fel op mijn GSM tokkel, mogen mijn vrienden me op de vingers tikken. Ik zeg zeker geen neen om met hen eens lekker te gaan zwemmen, shoppen of fitnessen. Dat is pas het echte leven.’

Foto: Collectie Lise Smets

Geef een reactie