Het Miss Fashion-avontuur van Milla GoethalsOok de Miss Fashion-finalisten zijn volop bezig om promotie te voeren over hun deelname. Eén van hen is Milla Goethals. Een Antwerpse studente rechten met een grote droom om later haar weg te vinden als strafpleiter. Is Milla de nieuwe Miss Fashion? De toekomst wijst het uit. ‘Deelnemen aan een Missverkiezing is de realisatie van een kinderdroom. Op dat vlak mag je me gerust een op-en-top meisje-meisje noemen. Mijn liefde voor Missverkiezingen begon allemaal met Sandra Bullock en de film van Miss Congeniality. Zij heeft op een waanzinnig grappige manier alle clichés en stereotiepen rond Missverkiezingen doorbroken. Hoe zij een Miss neerzet is van een grandioos niveau.’

Vrouwelijke strafpleiter
Milla droomt van een leven als advocaat en daar heeft ze alles voor over. ‘Momenteel studeer ik rechten. En dat is echt honderd procent mijn ding. Mijn grote droom is om in de advocatuur als vrouwelijke strafpleiter mijn weg te vinden. De wereld van de strafpleiters is een op en top mannenwereld. En omdat ik een felle voorvechtster ben van alle vrouwenrechten, wil ik alles uit de kast halen om elke barrière hierrond te doorbreken.  Om te studeren sluit ik me met plezier drie maanden op. Met een 10 op 20 ben ik niet tevreden. Ik heb graag wat overschot.’

Een stille supporter
Zonder support van je eigen familie, raak je nergens in Missenland.  ‘Mijn ouders steunen me door dik en dun’, vertelt Milla. ‘Mijn mama vond het superleuk dat ik naar de finale ging. Maar mijn papa was in het begin wat sceptischer over mijn Missenavontuur. Beetje bij beetje is hij toch gekeerd. En dat vond ik opmerkelijk. Hij is wat je noemt mijn stille supporter. Maar daar heb je ook heel veel aan.’

Foto: L.C. Photo / Luc Colleman

Geef een reactie