AuFond Producties stelt kerstsprookje: ‘Waar blijft de kerstman’ voor?


Het is nog volop zomer, maar AuFond Producties blikt al vooruit op een gezellige winter! Rond Kerst 2022 wordt iedereen uitgenodigd in het Capitole Gent en het Trixxo Theater Hasselt om de Kerstman “himself” mee te verwelkomen. WAAR BLIJFT DE KERSTMAN? is een gloednieuw Kerst-sprookje met live symfonisch orkest, met gemengd koor en met veel winterse magie. Acteurs Kobe Van HerwegenJeronDewulfLeendert De VisLotte Stevens en Ben Van Hoof nemen de hoofdrollen op zich. Een gezellige én hilarische avond voor jong en oud. Manu Jacobs neemt de regie op zich. Tijdens het Cultuurweekend in Antwerpen op 28 augustus kan het publiek én de pers alvast kennis maken met de voorstelling en de cast. Er is een vroegboekkorting van 15% voor wie boekt uiterlijk op 15 september. 

ONZE KERSTELFJES BLIKKEN ALVAST VOORUIT IN DEZE VIDEO

WAAR BLIJFT DE KERSTMAN? – EEN SYMFONISCH SPROOKJE

KORTE INHOUD
Heb jij wel eens een wens? Wat doe jij dan? Ga jij op zoek naar een vallende ster? Of zweer je bij het wegblazen van een wimper?

Koning Bariton (Leendert De Vis) nodigt alvast de Kerstman “himself” uit bij hem in het koninkrijk om een heel speciale wens te overhandigen! In plaats van de Kerstman, komen echter twee knotsgekke kerstelfjes opdagen: Amadee (Kobe Van Herwegen) en Amanee (Jeron Dewulf). Ze ontmoeten de dochter van de koning, Prinses Sopranino (Lotte Stevens), die niet zo vrolijk blijkt te zijn als hen verteld was. Tot overmaat van ramp laat de Kerstman nu wel héél lang op zich wachten… Er zit niets anders op voor de Kerstelfjes dan de hulp in te roepen van alle kerstelfjes in de zaal om Prinses Sopranino terug vrolijk te maken!

Een hilarische én muzikale beleving voor jong en oud met muziek van Frozen, Queen, Toon Hermans, Robbie Williams,…
Geniet mee van dit sfeervolle wintersprookje met live symfonisch orkest en koor (Fine Fleur).

DE ACTEURS

  • KERSTELF AMADEE: Kobe Van Herwegen
  • KERSTELF AMANEE: Jeron Dewulf
  • KONING BARITON: Leendert De Vis
  • PRINSES SOPRANINO: Lotte Stevens
  • KERSTMAN: Ben Van Hoof

  • REGIE: Manu Jacobs

Foto: AuFond Producties

Geef een reactie