Op weg naar de Miss België-kroon?: Demmi Van Bossche (24, Eeklo)

Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Wie is de mooiste van heel Belgenland? Meer dan tweehonderd jonge dames wagen hun kans om het kroontje van Miss België te bemachtigen. Eén van hen is de 24-jarige psychologe Demmi Van Bossche uit Eeklo. Is zij op weg naar de Miss België-kroon? De toekomst wijst het uit. ‘Professioneel ben ik actief als psychologe. Ik werk zelf in een groepspraktijk. Omdat Miss België een toonbeeld is van zelfvertrouwen, wou ik de stap naar deze wedstrijd zetten. Mijn belangrijkste doel is om met mijn deelname mensen te helpen op het vlak van het mentale welzijn. Het traject bij een Missverkiezing is er ééntje waar zelfontplooiing centraal staat. Omschrijf het maar als een plek waar alle grenzen worden verlegd. Je leert hier bovendien veel nieuwe mensen kennen en stapt van de éne levenservaring naar de andere toe. Met mijn deelname hoop ik dat de drempel naar een psychologe toe kan verlaagd worden. Dit punt zet ik centraal in heel mijn campagne.’

Double passion
Demmi heeft twee grote passies in haar leven. ‘Enerzijds ben ik getriggerd door alles wat met mode, beauty en fashion te maken heeft. Anderzijds heb ik mijn job als psychologe, waarbij ik mensen help. De combinatie van beiden vormen wie Demmi is.  Heel mijn deelname zie ik als een mooie kans, die ik gewoon wil grijpen. Het is 100% mijn persoonlijke keuze. Nu wil ik die kans ook ten volle benutten.’

Foto: Miss Belgium

Geef een reactie