Romeo’s Frikandellen leveren recordbedrag op voor Make-A-Wish

Voor het 4de jaar op rij schenken De Romeo’s en Vanreusel een recordbedrag Make-A-Wish ®, de non-profit organisatie die de wensen van zieke kinderen realiseert. “Het voorbije jaar zijn er bijna 2 miljoen De Romeo’s Frikandellen XXL over de toonbanken gegaan in de Belgische frituren, goed voor een bedrag van 16.250 euro dat aan Make-A-Wish ® kan worden overgemaakt. De krokante, licht pikante en heerlijk afgekruide frituursnack van 35 centimeter genot, is populairder dan ooit”, zegt Maurice De Kroon namens Vanreusel. “Met deze centen konden we bijvoorbeeld ook de wens van de 12-jarige Vincent vervullen. Door ziekte is hij aan z’n rolstoel gekluisterd. Net zoals vroeger, wou hij graag weer in duo meefietsen met zijn ouders, iets wat voor hem in november 2021 in vervulling is gegaan”, zegt Algemeen Coördinator Hilde Vander Stichelen van Make-A-Wish ®

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie