Het Miss Fashion-avontuur van Beau Van ReethVoor de Hemiksemse Beau Van Reeth breekt er een nieuw Missenavontuur aan. Zo werd Beau uitverkozen tot één van de finalisten Miss Fashion 2023. Beau laat zich daarom op korte tijd een tweede keer horen in Missenland. ‘Het speelde al langer in mijn hoofd om na mijn eerdere deelname aan Miss België nog eens te proeven van een andere verkiezing. Maar mijn doel was om dit nog eventjes ‘on hold’ te plaatsen. Alleen kwam de vraag vanuit de Miss Fashion-hoek sneller dan verwacht op mij af. Omdat de manier van werken mij beviel, heb ik geen seconde geaarzeld. De voorbije jaren heb ik geleerd dat dit echt het wereldje is waarin ik mijn weg wil zoeken. Maar ik wou eerst nog wat rust nemen vooraleer ik een tweede sprong zou wagen. Maar kijk … het verhaal draait dus compleet anders uit dan ik vooraf had verwacht. En het blijkt een juiste beslissing te zijn. Het is een hele toffe groep, waarin ik mag vertoeven. En ik zie alle ervaringen zeer goed zitten.’

Orde in de planning
Toch beschouwt Beau zich als iemand die volop in een persoonlijk groeiproces zit. ‘Eerst en vooral heb ik een nieuwe vriend, die me door dik en dun steun in het Miss Fashion-avontuur. Voor mezelf werd ik een stuk strenger op mijn planning. Vroeger toonde ik meer uitstel gedrag. Nu stel ik echt meer mijn prioriteiten. Eerst doe ik wat belangrijk is vooraleer de vrije tijd aan bod komt.’

Foto: Yoran Verkimpe

Geef een reactie