Lynn Van den Broeck: ‘Een cast met een grote C waarin ik mag vertoeven.’

Deze zomer is het Oost West, Thuis Best bij Het Achterland. Deze komedie geschreven voor Jeroen Maes speelt vanaf begin juli in het Fakkeltheater. Eén van de opmerkelijkste namen in de cast is Lynn van den Broeck alias Viv uit Thuis. Een nieuwkomer in Theaterland met een quasi onbeschreven blad. ‘Het klopt dat ik buiten een uitstapje naar Robin Hood bij Deep Bridge nog maar weinig theateruitstapjes heb gezet’, aldus Lynn. ‘Maar veel heeft ook met Corona te maken. Wanneer dit virus er niet was geweest, had ik misschien sneller de stap gewaagd. Met Oost West Thuis Best is het daarom ook de eerste keer dat ik een hele zomer in dit wereldje zal vertoeven. Ik kijk er echt wel naar uit. Voor mij is dit echt iets nieuws. Dit is een cast met een grote C waarin ik mag vertoeven. Stiekem ben ik een grote fan van Carry Goossens. Ik heb het hem nog niet gezegd. Maar ik vind het een hele eer dat ik met hem op het podium mag staan. En Bart Van Avermaet ken ik al van de set van Thuis. Omdat onze personages vrij close zijn in het theaterstuk, wordt het heel leuk om met hem eens iets anders te spelen. Kortom: het wordt met een gezonde dosis stress te zomer tegemoet gaan. Et wordt een leuke afwisseling met het theaterwerk. Zeker omdat je ook een andere manier van spelen moet hanteren  Theater is heel groot en uitgesproken. Televisie is veel kleiner. Toen ik pas begon bij Thuis, heb ik heel vaak groot gespeeld en kreeg ik te horen dat ik ‘kleiner’ moest spelen. Nu zal het terug omgekeerd zijn. Maar valt het op dat ik er enorm veel zin in heb? ‘

Meer info over de Ticketverkoop kan u vinden op: Het Achterland | Het achterland
Foto: Het Achterland

Geef een reactie