Een gezonde mindset met Ine De Deken

De bekende West-Vlaamse bedrijfscoach en klinisch psychologe Ine De Deken organiseert op dinsdag 14 juni 2022 om 20u00 een gratis webinar rond ‘Weg met stress en piekeren, op naar een gezonde mindset’. Die webinar lokt in aanloop heel wat belangstelling. “Voor iedereen zijn het bijzondere tijden. Dat merk ik uit de gesprekken die ik heb tijdens mijn individuele begeleiding en coaching. Heel wat werknemers, maar ook de bedrijfsleiders hebben last van de verhoogde werk- en prestatiedruk die we zonder uitzondering in bijna alle sectoren voelen en ervaren. In mijn webinar rond ‘een gezonde mindset’, die ongeveer anderhalf uur duurt, gaan we hier dieper op in. Vanuit mijn kennis en ervaring deel ik graag de nodige tips en tricks. Het is niet de eerste keer dat ik deze webinar organiseer. Ook de afgelopen twee jaar heb ik er al enkele gegeven, omdat ik voelde dat de nood sins het begin van corona al zeer hoog was”, zegt Ine De Deken. Buiten een goede internetverbinding, want je kan hem volgen op je smartphone, tablet of computer, heb je niet meer nodig om te volgen. Registreer je snel voor deze gratis webinar van Ine De Deken en mail naar info@centrumvizit.be

Met haar eerste boek ‘Weten wat je wil als middel tegen stress en burn-out’, maar ook via talrijke cursussen, webinars, workshops en gastcollege’s, blijft de populaire klinisch psychologe Ine De Deken zich keihard inzetten voor ons individueel welzijn. Doorheen de jaren heeft ze als bedrijfscoach al heel wat werknemers en beleidsmakers met succes begeleid op de werkvloer. ‘Zelfzorg’ is één van de onderwerpen die Ine nauw aan het hart ligt: “Je goed voelen in je vel begint met jezelf goed te verzorgen, waardoor je het risico op stress en burn-out gaat vermijden. Daarover gaat het in mijn boekendebuut en daar gaan we op dinsdag 14 juni 2022 ook dieper op in tijdens mijn webinar ‘weg met stress en piekeren, op naar een gezonde mindset.’ Hij is gratis, omdat ik iedereen op die manier de kans wil geven om erover na te denken. Postcorona worstelen er heel wat mensen met het hoge werktempo. Plots lijkt het alsof we allemaal goochelaars zijn die proberen om zo lang en zoveel mogelijk ballen tegelijk in de lucht te houden. Het is een uitdaging, maar voor sommigen niet zonder gevaar, waardoor ze er vroeg of laat keihard de prijs voor betalen. Dat zijn zaken die je kan vermijden en waarover we het uitgebreid gaan hebben. Na ongeveer een uurtje is er nog tijd voor vragen, die ik vanuit mijn ervaring en expertise met veel plezier beantwoord”, zegt Ine De Deken. 

In het verlengde van haar webinar blikt Ine De Deken ook al vooruit naar oktober (15 – 22), want dan organiseert ze ‘Back To Balance’. Dat is een boostweek in Tenerife,waar ze gedurende één week een beperkt aantal deelnemers begeleidt in hun zoektocht naar een evenwichtig leven. Het draait om de balans. Via interactieve workshops krijgen de deelnemers concrete methodieken, tools en handvaten mee om hun mentale en fysieke weerstand te versterken, waardoor ze opnieuw meer in hun eigen kracht gaan staan. Door de uurtjes me-time en ontspanning komt iedereen ook tot rust. Per groep kunnen er slechts 10 mensen deelnemen, want Ine kiest er bewust voor om iedereen persoonlijk te begeleiden op maat. 

Inschrijven voor de gratis webinar ‘weg met stress en piekeren, op naar een gezonde mindset’, die op dindag 14 juni 2022 om 20u00 online plaatsvindt met een Zoom-link, kan via info@centrumvizit.be of via het contactformulier op de website, www.centrumvizit.be. Hier ontdek je meer informatie over deze webinar en Ine De Deken haar ‘Back To Balance’-boostweek dit najaar in Tenerife

Foto: Armando Divo

Geef een reactie