Het wordt ‘ne geestige Kerst met Sven De Ridder Company

Er komt een nieuwe kerstvoorstelling aan voor Sven De Ridder Company met de veelzeggende titel ‘ne geestige Kerst.’ Naar analogie met de post corona-tijden werd deze ook voorgesteld tijdens de seizoenspresentatie van het theater. Vanaf 8 december 2022 trakteren de dames en heren van dit theatergezelschap u op ongetwijfeld een doldwaze komedie. Eefje (Céline Verbeeck), pas weduwe geworden, probeert er het beste van te maken tijdens de feestdagen. Naar aloude traditie nodigt ze haar vader (Luc Verhoeven) en de bemoeizieke buren (Leen Dendievel en Brik Van Dyck) uit voor het kerstfeest. Maar geheel onverwacht duikt er een ongenode gast op.

Regie: Sven De Ridder
Auteurs: Brik Van Dyck, Sven De Ridder
Cast: Sven De Ridder, Leen Dendievel, Céline Verbeeck, Luc Verhoeven, Brik Van Dyck

Meer info over de ticketverkoop kan u vinden:

‘NE GEESTIGE KERST | Fakkeltheater

Geef een reactie