Het bed van HENRI PFR

Belgische DJ/producer Henri PFR zet zijn muzikale hot streak verder en bundelt opnieuw de krachten met Amerikaanse zangeres ROZES. Samen met hitmaker KSHMR werkte hij aan zijn nieuwe single ‘Bed’. De collab resulteert in een ontroerend nummer met zwoele gitaarakkoorden en euforische vocals. Het is ongetwijfeld een poolside favourite die iedereen deze zomer zal doen viben! 

Dat Henri PFR vertrouwd is met het mixen van energieke elektronische sounds en aangename pop-geïnspireerde melodieën, bewees hij al meerdere keren. Sinds zijn eerste claim to fame is de Belgische producer erin geslaagd de aandacht te trekken met unieke songs en opvallende hooks. Denk maar aan singles als ‘No One Knows’, ‘Bruises’ (met Madism) en ‘The Feeling’ met Gabry Ponte.

Henri PFR sloeg eerder dit jaar voor het eerst de handen in elkaar met ROZES voor de release van ‘Unbearable’. ROZES is bij velen bekend geworden door haar samenwerking op de toepasselijk getitelde single ‘Roses’ van The Chainsmokers in 2015. Sindsdien heeft ze een indrukwekkend aantal releases en features uitgebracht, waaronder ‘Where Would We Be’ (met Nicky Romero), ‘One Day’ van Sam Feldt & Yves V, ‘Matches’ (met Cash Cash) en solo-single ‘Best They Ever Had’.

Henri PFR & ROZES’ nieuwe hit ‘Bed’ begint met zachte gitaar sounds en emotionele lyrics begint voordat het in een stroomversnelling komt door de dynamische beats en levendige percussie. Ook de invloed van KSHMR is in het refrein duidelijk te horen. ‘Bed’ zal deze zomer ongetwijfeld overal weerklinken, van het strand tot het zwembad, van festivals tot clubs! 

Foto: Sony Music

Geef een reactie