Deze 8 stoten door naar de finale van The Voice Kids

Op vrijdag 27 mei 2022 is het zesde seizoen van The Voice Kids toe aan haar apotheose. Dé grote finale waarin acht talenten de pannen van het dak zingen in de hoop de Voice van Vlaanderen onder de kids te worden. Nu de halve finale gezongen is, zijn de acht finalisten bekend. Karista, Marie-Émilie, Sien, Gloria, Anne, Lina, JAP en Jinthe: één van hen gaat naar huis met een studiebeurs van 10.000 euro en met de mogelijkheid om een eigen single op te nemen.

De voorbije weken reduceerden coaches Laura Tesoro, Metejoor, Duncan Laurence en Hanne, Marthe en Julia van K3 het aantal talenten in hun team naar twee. Gloria en JAP vertegenwoordigen in de finale team Laura, Karista en Lina gaan voor de overwinning van team Duncan, Anne en Sien zingen voor team K3 en team Metejoor bestaat uit Jinthe en Marie-Émilie. Op vrijdag 27 mei 2022 geven zij het beste van zichzelf in een spetterende show. Wie volgt winnares Gala op? 

Foto: DPG Media

Geef een reactie