Talent der Lage Landen zkt. talent

In 2022 gaan The Singing Factory voor de elfde keer op zoek naar het Talent der Lage Landen en voor de zesde keer naar het Kids’Talent. Talent der Lage Landen is intussen langzaamaan uitgegroeid tot een begrip. Dit is niet zomaar de zoveelste zangwedstrijd. De winnaar gaat aan de haal met een prijzenpakket t.w.v. maar liefst 2000 euro: een professionele opname, coaching, een fotoshoot, promotie… De kandidaten worden door een professionele jury beoordeeld. In de eerste plaats wordt er gequoteerd op zang en stemtechniek, maar ook uitstraling, podiumact, en originaliteit zijn belangrijk. We zijn immers niet op zoek naar kopieën van bestaande artiesten! Alle liveshows gaan door in augustus 2022. Sta jij ook (terug) op ons podium? Schrijf je dan snel in via https://www.singingfactory.be/talent/

Foto: The Singing Factory

Geef een reactie