Olivia releaset debuut EP

OLIVIA stelt haar nieuwe EP ‘i like you, but i love me more’ voor. Het is een verzameling van nummers geworden waar OLIVIA zingt over een relatiebreuk, maar ook aantoont dat het belangrijk is jezelf vaker op de eerste plaats te zetten.

‘i like you, but i love me more’ omvat 6 tracks die je volledig meesleuren in het verhaal van OLIVIA.

Over de EP vertelt ze: “Een gebroken hart is iets wat ik vaker heb meegemaakt, maar nu ik 25 geworden ben zie ik dit niet meer als iets slecht. Bij mijn laatste break-up keek ik er gewoon heel erg naar uit mijn kracht terug te vinden en vooral te focussen op mezelf. Ik vind het belangrijk dat ik met mijn nummers mensen minder slecht kan laten voelen over een gebroken hart en dat mensen beseffen dat je eigenlijk enorm veel kan leren uit omgaan met de verkeerde persoon”.

‘i like you, but i love me more’ is een bundel van al uitgebrachte OLIVIA songs zoals ‘Unforgettable Nights’ en de laatste single ‘Don’t Need It’. Maar ook nieuw werk is terug te vinden op de EP waaronder de nummers ‘Color Me In’ en ‘Problem’.
Met deze eerste EP toont OLIVIA wat ze in haar macht heeft en dat de toekomst er zeer rooskleurig uitziet voor haar als artiest.

Foto: Sony Music

Geef een reactie