Thanaree Scheerlinck op zoek naar haar missendroom

Dromen van een Misstitel. De Wemmelse Thanaree Scheerlinck blijft er door gepassioneerd. Na eerdere opgemerkte passages in schoonheidswedstrijden, waagt ze zich aan het Miss Exclusive-avontuur. Is het deze keer prijs? Realiseert Thanaree haar Missendroom? ‘Ik wil graag mijn stem laten horen aan de mensen’, vangt Thanaree het gesprek aan. ‘Een Miss is een publiek figuur waar men naar luistert. Mits ik een boodschap rond ‘selfcare’ en ‘selflove’ hoog in het vaandel draag, wil ik maar al te graag mijn stem laten horen. Bij elke geposte foto op sociale media zet ik een tekstje, waarbij ik een duwtje naar zelfreflectie geef. Ik ben filosofisch van aard. Naar mijn gevoel moeten mensen genieten van de kleinste dingen in het leven. Die zijn namelijk het meeste waard.’

Honger
Honger is duidelijk de beste saus. ‘Ik ben momenteel veel beheersder dan bij eerdere Missavonturen. Bij je eerste stappen in de Missenwereld weet je niet waarop je moet letten. Maar nu ik weet waaraan ik me moet verwachten, ga ik er ten volle voor. Ik heb een grote wilskracht. Wanneer ik aan iets begin, wil ik het ook afwerken. De smaak van een titel heb ik bijna mogen proeven. Maar de kers op de taart ontbreekt nog. Mijn grote droom blijft om ooit Miss te worden. Zeker omdat ik de titel wil gebruiken om iets deftigs mee te bereiken.’

Thailand
Het lijkt er wel degelijk op alsof Thanaree een groot plan in gedachten heeft om haar droom te realiseren. ‘Het is niet omdat ik al tweede werd dat ik bij deze verkiezing met de vingers in de neus zal winnen. Ik moet keihard werken om de nodige resultaten te boeken. Ja, daar ben ik me bewust van. Wanneer het hier niet zou lukken, ga ik voor mijn Thaise droom. Ik heb dan alle grote podia in België gehad op het vlak van Missverkiezingen. Dan koester ik de droom om één keer van 0m te herbeginnen in Thailand. Daar kennen dit type wedstrijden een heel andere beleving dan hier. Ik wil dat met de steun van mijn familie ginder meemaken. Dit is zeker geen bevlieging. Ik ben iemand, die altijd over haar beslissingen nadenkt. Impulsiviteit zal je van mij zelden verwachten.’

Praktische info:

Thanaree is nog altijd op zoek naar sponsors voor haar wedstrijd.

U kan haar steunen door een sms’je te sturen naar naar 6630 met de boodschap: EXCLUSIVE 21 (2 euro per stem)

Foto: badpak: Alina Samandar

Geef een reactie