De KOM strikt exclusieve workshop van Klaar Hammenecker

Op zaterdag 16 april kan je in de kindvriendelijke bistro De Kom in Baal-Tremelo terecht voor een gratis workshop van kinderpsychologe en auteur Klaar Hammenecker. Aanleiding is Klaar haar recente groeiboek ’50 keer durven’, waarmee ze jongeren stimuleert in hun zelfvertrouwen. “Het wordt een kleurrijk paasweekend. Op zondag verwelkomen we op ons uitverkochte paasontbijt de paashaas en op zaterdag organiseren we een interactieve workshop. Boven hebben we nog een apart zaaltje waar 50 kindjes kunnen deelnemen aan een gratis sessie die ongeveer een uurtje duurt. Om 15u00 verwelkomen we alle jonge durvers. De plaatsen zijn beperkt, maar wie erbij wil zijn, kan zich nog snel inschrijven op 50keerdurven@gmail.com”, zegt marketing manager Chiele Thora. 

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie