2023: het jaar van Cavalluna’s Secret of Eternity

Na de drie succesvolle ‘CELEBRATION!’-voorstellingen in maart 2022, komt het populaire paardenspektakel CAVALLUNA op zaterdag 25 en zondag 26 maart 2023 terug naar het Antwerpse Sportpaleis met ‘Secret of Eternity’. “Oorspronkelijk was deze gloednieuwe voorstelling al voorzien om in 2021 te spelen, maar door de gekende omstandigheden werd ze twee jaar doorgeschoven. Hierdoor kreeg creatief directeur Klaus Hillebrecht extra tijd om de nieuwe voorstelling nog meer te verfijnen. In ‘Secret of Eternity’ draait het om de bloedmooie Mamey, de dochter van een mysterieuze stam die een lange reis maakt door Midden-Amerika, met als doel de Stone of Eternity  terug te brengen naar haar volk. In deze voorstellingen nemen we opnieuw onze talrijke bezoekers, want jaar na jaar groeit de publieke belangstelling voor CAVALLUNA, opnieuw mee in een meeslepend verhaal dat door de mooiste paarden wordt weergegeven in een prachtig decor, omgeven door een betoverend en uniek klank- en lichtspektakel. Het blijft adembenemend om te zien en te ervaren hoe in deze voorstellingen mens en dier versmelten in een prachtig, beklijvend verhaal”, zegt Chris Bergs namens organisator PSE Belgium. De nieuwe ‘Secret of Eternity’-voorstellingen van CAVALLUNA spelen op zaterdag 25 maart 2023 om 14u00 en 19u00 en op zondag 26 maart 2023 om 15u00 in het Antwerpse Sportpaleis. Tickets en info via www.teleticketservice.com

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie