Lindsay heeft Alles Geprobeerd

Vier jaar na ‘Kleine prinses’, het liedje dat ze uitbracht naar aanleiding van de geboorte van dochter Lisa-Marie, pakt Lindsay uit met de gloednieuwe, Nederlandstalige popsingle ‘Alles Geprobeerd’. Het originele nummer is van Chris Silos, Gregor Hamilton en songwriter-producer Marcel Fisser, die het in zijn studio opnam met de muzikanten waarmee hij samenwerkt voor het populaire Nederlandse muziekprogramma ‘Beste Zangers’. “Na mijn duetalbum en de succesvolle samenwerkingen met Lisa del Bo en Sasha Rosen (‘Jolene’ ‘Dat is liefde’), is het tijd voor ‘Alles Geprobeerd’, een nieuwe en voor sommigen misschien wel verrassende popsingle met een eigen karakter, maar die perfect past in mijn bredere, muzikale lijn. De songtekst is niet autobiografisch, maar de meesten kennen het gevoel van een relatiebreuk, nadat je alles hebt geprobeerd”, zegt Lindsay. 

Lindsay, de Oost-Vlaamse zangeres die 4 jaar geleden haar 10-jarig bestaan vierde met een uitverkocht concert en een speciale award voor de verkoop van meer dan 100.000 albums, is terug met nieuwe muziek. Na de succesvolle duetten met Bart Herman (‘De Klok Tikt Door) en Lissa Lewis (‘Pak Maar M’n Hand’), en de samenwerkingen met Lisa del Bo en Sasha Rosen (‘Jolene’, ‘Dat is liefde’), is het nu tijd voor ‘Alles Geprobeerd’. “Soms ga je uit elkaar, maar dat betekent niet dat je niet van elkaar houdt. Dan heb je alles geprobeerd, maar dan werkt het gewoon niet. Vanaf het moment dat je dat inziet en je vindt een nieuwe liefde, dan hoop je dat de ander ook iemand vindt die beter past. Dat gevoel is er, omdat je op een andere manier nog steeds om die persoon geeft. Daarover gaat mijn nieuwe single. De tekst is niet autobiografisch, maar het is een universeel gevoel dat we allemaal wel al eens hebben ervaren in ons leven”, zegt de zangeres die de voorbije jaren 8 nummer één-hits scoorde in de Vlaamse Top 10. 

Lindsay verrast met ‘Alles Geprobeerd’, een Nederlandstalige popsong die geschreven werd door Chris Silos, Gregor Hamilton en Marcel Fisser. Deze laatste zorgde met zijn muzikanten uit ‘Beste Zangers’ ook voor de productie. “Binnen het genre hou ik van afwisseling en muzikale variatie, dus in die zin past mijn nieuwe single perfect in die muzikale lijn. Tekstueel klinkt het broos en breekbaar. Muzikaal heeft de song een hoog popgehalte, waardoor je hem probleemloos kan toevoegen aan jouw favoriete streamlijstje”, zegt Lindsay.

In de bijhorende videoclip zien we Lindsay, samen met een koppel dat het verhaal vertelt over een koppel dat besluit om uit elkaar te gaan. “Het was een prachtige, unieke locatie waar we konden draaien. Het huis met de bijhorende tuin hebben echt mooie beelden opgeleverd. Vooral de dronebeelden, maar ook de rest ziet er met de juiste hoeveelheid aan lichtinval top uit. De video versterkt het verhaal van de single. We zijn heel blij met het eindresultaat en ik ben benieuwd wat de mensen ervan gaan vinden. Het is toch weer eens iets nieuws”, klinkt het enthousiast. 

De nieuwe Lindsay-single ‘Alles Geprobeerd’ is vanaf vrijdag 25 maart 2022 digitaal beschikbaar.

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie