Jonatan Medart viert de vrijheid op CAVALLUNA

Dit weekend kan je in het Antwerpse Sportpaleis terecht voor ‘CELEBRATION!’, de nieuwste voorstelling van het internationale paardenspektakel CAVALLUNA. Emmy-winnaar Klaus Hillebrecht schreef een nieuw avontuur, gebaseerd op de drie eerdere succesvoorstellingen waarmee het gezelschap al eens eerder in ons land te gast was. De persoonlijke missies van Samira, Tahin en Alana vormen opnieuw een rode draad die verweven is rond dressuur en de paardrijkunsten. Prachtige Friese paarden, maar ook Shetland pony’s en Arabische volbloeden laten het beste van zichzelf zien aan het laaiend enthousiaste publiek. Met ‘CELEBRATION!’, een show die heel veel meer is dan ‘het beste van’, viert CAVALLUNA de vrijheid. Naast de Tricky Riders van Hasta Luego Academy en Bartolo Messina, schittert ook onze Belgische Sylvie Willms in deze productie.

Amai, het is echt veel spektakel”, zegt TikTok-ster Jonatan Medart enthousiast. “Als kind heb ik wel eens op een pony gezeten, maar verder heb ik niet echt iets met paarden. Wat ik hier vanmiddag gezien heb, was echt ongelofelijk. Je komt ogen te kort. Het is allemaal heel groot, heel divers. We zagen heel veel kindjes in de zaal, maar dat schrikte ons niet af, integendeel. De voorstelling is er niet speciaal op gefocust, maar eerder een familiespektakel voor het ganse gezin die je moet gezien hebben.”

Foto: Shari Verdonck

Geef een reactie