Michael – The King of Pop op 22 mei 2022

Na een uitverkochte reeks voorstellingen in 2019 gaat deze succesvolle, Engelse Michael Jackson tribute tour opnieuw langs de Nederlandse en Belgische theaters. Michael Jackson, die in 2009 plotseling overleed, wordt herdacht in een wervelende show, die in Groot-Brittannië lovende recensies kreeg en waarin al zijn grote hits passeren!

Dit choreografische theaterspektakel wordt uitgevoerd door de fantastisch dansende en zingende Michael Jackson-vertolker ‘Ben’, geflankeerd door vier dansers en muzikaal ondersteund door een stevige band. 

Een reis langs meer dan 30 jaar van zijn muziek met de grootste hits van Michael Jackson en The Jackson 5, inclusief ‘Thriller’, ‘Beat It’, ‘Billie Jean’, ‘Man in the Mirror’, ‘ABC’, ‘I want you Back’ en nog veel meer.

MICHAEL! Flashbacks van de man, zijn muziek en zijn zwaartekracht tartende bewegingen, in een 2 uur durende ode aan het superstardom en de magie van The King of Pop. Kom op 22 mei 2022 naar Stadsschouwburg Antwerpen voor een onvergetelijke avond vol tijdloze klassiekers!

Tickets & info: ticketkopen.eu – tel: 070/345 345 (max €0,3/min)

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie