Nog 9 minuten sneaky

Na de succesvolle snooze- en slaapmeditaties, waarin je door de stemmen van Hilde De Baerdemaker, Jutta Borms en Evi Hanssen op amper 9 minuten ofwel liefdevol wakker wordt gemaakt of juist zachtjes in slaap wordt gewiegd, heeft het powertrio achter ‘Nog 9 Minuten’ een nieuwe meditatiechallenge klaar. 

Gedurende 21 dagen, waar je wil en wanneer je wil, 9 minuten de tijd voor jezelf nemen om te mediteren, in de vorm van sneaky meditaties. Stiekeme meditaties die je kan doen zonder dat iemand het merkt. De nieuwe podcastreeks voor deze #sneakymeditatiechallenge bestaat opnieuw uit 21 gratis episodesgeschreven en ingesproken door de 3 soulsisters en op muziek van Belgisch componist Patrick Hamilton

Op de website www.nognegenminuten.be kan je de juiste links vinden om de nieuwe ‘Nog 9 Minuten’-reeks te beluisteren of volgen via YouTube, Spotify en Instagram.

Foto: Inge Grossen


Geef een reactie