Nieuw hitsingle voor 5NAPBACK?

Na de zeer succesvolle samenwerking met Metejoor is 5NAPBACK terug met een nieuwe single! Julia van Bergen (NL) & Simon Eeraerts (BE) tonen nogmaals dat een vocale combinatie tussen België & Nederland een perfecte match is. “Liever Dat Je Liegt” gaat over een relatie die op z’n einde loopt.

Maar beide partijen ervaren dat het ontzettend moeilijk is om elkaar los te laten.

De 26-jarige 5NAPBACK (uitgesproken als “Snapback”) haalde in 2021 zijn eerste gouden plaat met “Hoe Kon Ik Zo Dom Zijn”.

Na het einde van de lockdown voor de muziek- en livesector speelde hij maar liefst 60 shows tijdens die 3 maanden waarin er nog gefeest en gedanst mocht worden.

Met een volle agenda voor 2022 kijkt hij hoopvol uit om weer live te mogen gaan spelen; met als aftrap “Liever Dat Je Liegt”.

Julia van Bergen werd in 2014 voor Nederland naar het Junior Eurovisiesongfestival gestuurd waar ze knap 8ste eindigde.

Verder was ze ook nog te zien in “The Voice of Holland” en maakte ze een prachtige cover van het nummer “Plankgas” van Snelle & Frenna.

Deze parel kreeg meer dan 3 miljoen views op YouTube.

Julia scoorde daarmee ook een contract bij Cloud 9 Music op 21-jarige leeftijd.

Via haar Instagram-kanaal (125.000 volgers) en YouTube-kanaal (42.000 abonnees) deelt ze covers en zelfgeschreven muziek. 

Simon Eeraerts is een 19-jarige singer-songwriter & lid van de popformatie “BOBBY”.

Samen zongen zij de soundtrack in van de film “Bittersweet Sixteen”.

Simon wordt als één van de nieuwste, jonge talenten beschouwd.

 Met dit muzikaal uitstapje “Liever Dat Je Liegt” is hij meteen ook voor het eerst te horen in het Nederlands en dat blijkt een schot in de roos.

“Liever Dat Je Liegt “ is op vrijdag 21 januari op alle streaming- en downloadplatforms beschikbaar via CNR Records België

Foto: CNR Records

Geef een reactie