Big Brother Amy: ‘Het spel wordt ontzettend vals gespeeld.’

‘Het waren mijn mensen niet. Ik heb er vrede mee dat ik moet vertrekken’. Met deze woorden verliet Amy het Big Brotherhuis. Maar in de studio was ze snoeihard voor haar medebewoners. ‘Buiten twee mensen had ik weinig vibe met mijn medebewoners. Het spel wordt ontzettend vals gespeeld. Vele bewoners hebben tot 20 gezichten en dat is zeer moeilijk te doorgronden. Volgens mij wordt Nawel het volgende slachtoffer. Zij kan het spel nog doen keren. Salar is de meest valse speler van allemaal. Maar volgens mij blijft hij ook niet heel lang in het huis.’

Foto: Play 4

Een gedachte over “Big Brother Amy: ‘Het spel wordt ontzettend vals gespeeld.’

  1. Is waar, verschillende spelers zijn echt vals, bvb Christof en Peter, nu zijn hun pijlen gericht op Nawel, hopelijk wordt deze niet genomineerd

Geef een reactie