Big Brother Kitty: ‘Het draait me niet om het geld.’

Ouderdomsdeken Kitty is één van de opvallendste figuren tijdens de eerste weken van Big Brother. Tijdens een gesprek met Grace uit ze haar ambities. ‘De voorbereidingen op Big Brother hebben me deugd gedaan. Mijn grote doel is om de hele rit uit te zitten. Dat gaat wat met me doen als mens. Maar het draait mij echt niet om het geld. Maar als ik zou winnen, neem ik het met plezier aan.

Foto: Play 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.