Big Brother Grace is on fire

De ravissante Grace is één van de meest opgemerkte figuren in het Big Brotherhuis. Zeker met haar kapsel en haar opvallend gedrag springt ze in het oog. ‘Ik heb ooit een keertje een verkeerd haarproduct gebruikt,’ vertelde ze vanochtend. ‘Gewoon omdat ik dacht dat mijn vast product er niet meer was.  Binnen de kortste keren had ik een brandend gevoel op mijn haar. Ik ben toen onder de douche gaan staan. Na een poosje kon ik de plukken haar er zo vanaf halen.’

Foto: Play 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.