De Dance Dream van Yulia Dursin

In een gloednieuwe aflevering van Dance Dreams, maken we kennis met Yulia Dursin, lid van de “Dursin – dynastie” uit West Vlaanderen. Al drie generaties lang straalt en ademt haar familie dansen uit. Yulia is Belgisch kampioene discodansen en haalde de vijfde plaats op het wereldkampioenschap. Nog maar 17 jaar en toch behoort Yulia al bij de Europese top. Samen met haar moeder bereidt ze zich voor op de belangrijkste internationale discowedstrijd van het jaar.

“De familie Dursin, we zijn allemaal bezeten van dans, ik denk dat Dursin bijna gelijk staat aan dans.”

“Mijn droom is om mee te dansen op het podium met Ariana Grande.”  Een droom die Lana alleen maar kan bereiken door hard te werken. Door haar opleiding en drive beschikt ze alvast over de troeven om haar droom waar te maken.

Foto: Play 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.