De Dance Dream van Yulia Dursin

In een gloednieuwe aflevering van Dance Dreams, maken we kennis met Yulia Dursin, lid van de “Dursin – dynastie” uit West Vlaanderen. Al drie generaties lang straalt en ademt haar familie dansen uit. Yulia is Belgisch kampioene discodansen en haalde de vijfde plaats op het wereldkampioenschap. Nog maar 17 jaar en toch behoort Yulia al bij de Europese top. Samen met haar moeder bereidt ze zich voor op de belangrijkste internationale discowedstrijd van het jaar.

“De familie Dursin, we zijn allemaal bezeten van dans, ik denk dat Dursin bijna gelijk staat aan dans.”

“Mijn droom is om mee te dansen op het podium met Ariana Grande.”  Een droom die Lana alleen maar kan bereiken door hard te werken. Door haar opleiding en drive beschikt ze alvast over de troeven om haar droom waar te maken.

Foto: Play 4

Geef een reactie