Chiara Catanzaro: ‘Feliz Ano Novo’

Stoot ze door of stoot ze niet door. Miss Antwerpen Chiara Catanzaro beleeft spannende dagen. Zelf weet ze het blijde nieuws al of ze tot de 30 finalisten van Miss België 2022 hoort. Maar het grote publiek weet het pas op 9 januari. Hoedanook stuurde deze Antwerpse schone haar nieuwjaarswensen al de wijde sociale wereld is.

Buon Anno ✨

Feliz Ano Novo ✨

Happy New Year ✨

2021 was voor mij een fantastisch jaar. Niet alleen werd ik op 26 september gekroond tot Miss Antwerpen, een droom die werkelijkheid werd, maar kreeg ik ook de kans om deel te nemen aan dit supermooie Miss Belgium avontuur. 🥰

Al deze ervaringen hebben er nu al voor gezorgd dat ik gegroeid ben als persoon.

Binnenkort weten we of ik bij de 30 finalisten ben!🍀

Ongeacht het resultaat, wil ik jullie alvast bedanken voor de steun sinds het begin van dit avontuur.💗

Ik wens jullie allen een jaar met geluk, liefde maar vooral met een goede gezondheid.

Chiara C.

Foto: Collectie Chiara Catanzaro

Geef een reactie