De terugkeer van de Kerstekinderen

De Raad van State heeft de beslissing van de regering om alle theaters en concertzalen vanaf 26 december te sluiten geschorst. Dat kent de nodige gevolgen voor de Kerstekinderen van Sven De Ridder Company. Via een persbericht kondigen Sven en Brik de terugkeer van de Kerstekinderen aan.
 
“Al onze voorstellingen van KERSTEKINDEREN in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen op 2-3-4-5-6-7-8-9 januari 2022 kunnen dus gewoon doorgaan, zij het dan nog steeds voor maximaal 200 toeschouwers.
Er is nog een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus snel zijn is de boodschap.Wie tickets had voor de voorstellingen op 26-27-28-29-30 december 2021 die we niet mochten spelen, zal zo snel mogelijk gecontacteerd worden door een medewerker van het Fakkeltheater.
Die voorstellingen worden verplaatst naar februari 2022. De voorstellingen van KERSTEKINDEREN OP REIS werden noodgedwongen verplaatst naar 30 januari 2022 om 15u in CC Zwaneberg (Heist-op-den-Berg) en naar 1 maart 2022 om 20u in CC Ter Vesten (Beveren). Alle tickets blijven geldig. We excuseren ons voor de mogelijke verwarring, maar weet dat wij het allemaal maar wat graag anders hadden gezien. Er kunnen nog steeds tickets gereserveerd worden via onze website www.svenderiddercompany.be
 
Maak er een fijn jaareinde van en wij hopen jullie allemaal terug te zien in 2022.
 
Namens de Sven De Ridder Company,
 
Sven en Brik

Foto: Bart Liekens

Geef een reactie