Caroline Rigo helpt Pascale

Naar wekelijkse gewoonte trekt topvisagiste Caroline Rigo Vlaanderen rond om vrouwen in make-upnood te helpen in het TV Plus-programma ‘My Rigorgeous Life’. In de aflevering van deze week stoot Caroline op een uitdaging waar ze zelf nooit eerder over nadacht. Pascale, de 59-jarige moeder uit Diepenbeek, heeft namelijk een beperking waardoor ze slechts één hand volledig functioneel kan gebruiken. Aan motivatie geen gebrek, maar praktisch kan Pascale nog wel wat tips gebruiken: “Make-up is inderdaad een uitdaging, ik had een beetje schrik van al die potjes en van al die kleurtjes. Op aanraden van mijn dochter heb ik dan toch wat make-up aangeschaft en dan zat ik daar met al die potjes en dacht ik ‘ja, wat nu?’. Dan ben ik zelf beginnen proberen, maar dat was het toch niet echt. Mijn ogen, dat is het moeilijkste. Soms is het ook tegen je hand werken en dat maakt het extra moeilijk.” Een uitdaging die Caroline met veel enthousiasme aanneemt, want ook zij is ervan overtuigd dat ze als make-upprofessional en onderneemster altijd kan blijven bijleren. Benieuwd naar de tips van Caroline? De twee sterke dames zijn te zien op TV Plus tijdens ‘My Rigorgeous Life’ op vrijdag 17 december om 17u30 en 21u30

Mascara, hét antidepressivum van 2022
Ik vind het heel belangrijk om in te gaan op vragen van mensen met een beperking die onze hulp nodig hebben. Vaak wordt gezegd dat make-up iets puur oppervlakkig is, maar dat is helemaal niet zo. Ik zie dat ook bij mensen die lijden aan kanker. Zij vragen ons ook vaak om hulp. We doen niets liever. Ons publiek is dan ook heel breed, van heel jonge meisjes tot vrouwen van 80 en 90 jaar zelfs. Cent Pur Cent is een heel toegankelijk merk en dat willen we ook zo houden door echt oplossingen te bieden voor mensen met allerlei problemen of moeilijkheden. Dat is voor ons Cent Pur Cent, gemakkelijke toegankelijke make-up”, aldus Caroline Rigo, het brein achter onder meer de make-upmerken Cent Pur Cent, I.am.klean en de Café Beauté-winkels. Dat Caroline graag anderen helpt met hun beautyproblemen is voor de vaste kijkers van ‘My Rigorgeous Life’ een vanzelfsprekendheid geworden. Gedurende de afgelopen 7 afleveringen ging zij, samen met de vrouwen in nood, verschillende problemen te lijf. Van roodheden tot littekens, van droge tot vettige huidtypes, Caroline had alles gezien. Maar toch had Pascale een speciaal verhaal. “Mijn dochter heeft de beslissing genomen om mij in te schrijven. Ze vond dat een goed idee, omdat ik maar één hand goed kan gebruiken en zo krijg ik dan wat tips om het beter te doen of hoe het gemakkelijker kan. En dan is zij van die klus vanaf”, zegt ze al lachend. Deze goedlachse 59-jarige Diepenbekenaar kan, na tonnen tips en een leuke babbel, weer extra stralen in haar lichaam en volgens Pascale is dat ook echt te zien. “Het is ook heel anders als je buitenkomt en je ontmoet mensen, want ze kijken nogal vlug naar je beperking. Wanneer je make-up op hebt, dan kijken ze eerder naar je gezicht.” Waarop Caroline antwoordt “Ik denk wel dat je je dan beter voelt en dat je er wel meer staat dan. Ik denk dat mascara het antidepressivum van 2022 wordt.

Ook benieuwd naar de tips van Caroline Rigo? Elke vrijdag is een gloednieuwe aflevering van ‘My Rigorgeous Life’ te zien op TV Plus om 17u30 en 21u30. ‘My Rigorgeous Life’ maakt deel uit van het programma ‘My Beautiful Life’. Voor wie zelf ook graag eens de raad van Caroline uittest thuis, is er ‘The Rigorgeous Rescue Kit’ make-upbox met de 8 must haves, te verkrijgen via www.tvplus.shop.be voor slechts €99. 

Foto: HOuse of Entertainment / Cent Pur Cent

Geef een reactie