Er blaast een nieuwe wind door Big Brother

Peter Van De Veire en Geraldine Kemper maken zich klaar voor een nieuw seizoen van Big Brother. Maar: vergeet alles wat je denkt te weten over Big Brother, het is tijd voor een nieuwe wind. Een nieuw huis met nieuwe regels die alles omverblazen. En de kijker, die bepaalt voortaan de windrichting.

In 2022 krijgt Big Brother niet alleen een nieuwe stem, het nieuwe seizoen wordt nog spannender, uitdagender en vooral: onvoorspelbaarder.

Dit jaar kan je 24 uur op 24 volgen wat er in het huis gebeurt op het nieuwe kanaal Play247. Vanaf 3 januari 2022 loopt hier – na de eerste uitzending – de livestream van Big Brother. En de kijker zal interactief de windrichting van Big Brother 2022 kunnen bepalen…

Wie overleeft de storm en wie speelt het spel slim genoeg om de winnaar te worden van Big Brother 2022? Je ontdekt het vanaf 3 januari bij Play.

Big Brother, vanaf maandag 3 januari via Play 247, GoPlay en Play4

Foto: Play 4

Geef een reactie