Play5 opent vanaf maandag Klopjacht NL

Het eerste seizoen van Klopjacht zit erop: maar goed nieuws voor de fans! Vanaf maandag 13 december kan je op Play5 terecht voor het vijfde seizoen van de Nederlandse editie: Klopjacht NL.

Kan je in Nederland van de ene op de andere dag van de radar verdwijnen? Wie kan je vertrouwen en hoe blijf je uit de handen van de opsporingsdiensten? Play5 brengt vanaf maandag Klopjacht NL, in dit zenuwslopend kat-en-muisspel gaan 13 Nederlanders de uitdaging aan. Zes duo’s en één solo deelnemer proberen 3 weken lang uit de handen van gespecialiseerde opsporingsdeskundigen te blijven.

In het hoofdkwartier, onder leiding van Sander Schaepman en Marcel van de Ven, worden alle mogelijke middelen ingezet om de voortvluchtigen in te rekenen. Zij werken samen met een speciaal opgericht team van speurders en researchers, bestaande uit mensen met ervaring binnen politie, defensie en de private sector. Daarnaast maken ze ook gebruik van drie mobiele teams op het veld, zij volgen elk spoor van de voortvluchtigen in de hoop ze te kunnen vatten.

Klopjacht NL, vanaf maandag 13 december om 22u40 op Play5

Foto: Play 5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.