Kerstmis met Leona Lewis

Leona Lewis is terug met een speciale repackaged versie van haar album ‘Christmas, With Love’ uit 2013. Leona’s Christmas, With Love Always is nu beschikbaar op alle digitale streamingplatforms, én op vinyl. Christmas, With Love uit 2013 is misschien het best bekend om zijn eerste single ‘One More Sleep’, een nummer waarmee Leona het record verbrak voor de meeste Top 5-hits voor een Britse vrouwelijke soloartiest. Het is jaar na jaar consequent opgenomen in de Top 10 gestreamde kerstliedjes als een (nieuwe)klassieker voor Kerstmis, naast Mariah Carey’s monumentale smash ‘All I Want For Christmas Is You’ uit 1994.

Het album bevat zowel de originele tracklist als het gloednieuwe nummer ‘Kiss Me It’s Christmas’ feat Ne-Yo. Christmas, With Love Always bevat ook een geweldige cover van de Bee Gees-discoklassieker ‘If I Can’t Have You’, opnieuw vormgegeven in een verbluffende ballad met piano en strijkers die een krachtige zang laat horen waar Leona wereldwijd bekend om staat.

Foto: Sony Music

Geef een reactie