Covid Safe Ticket en mondmasker al vanaf vrijdag verplicht op Winterland Hasselt

Vanaf aanstaande vrijdag 19 november 2021 tot en met zondag 9 januari 2022 kan je op het Kolonel Dusartplein in Hasselt terecht voor de 13de editie van Winterland Hasselt. “Naast het eerder al aangekondigde Covid Safe Ticket, zijn conform de nieuwe coronamaatregelen ook de mondmaskers verplicht vanaf 10 jaar. Op het terrein, in het Grand Café, de Spiegeltent én tijdens de dansactiviteiten. Wij wachten niet tot zaterdag, maar passen de nieuwe regels al onmiddellijk toe bij de officiële opening, op vrijdag”, zegt organisator Maurice Schoenmaeckers. 

We zijn heel tevreden dat het Overlegcomité ervoor gekozen heeft om geen activiteiten en sectoren te sluiten. Naast het eerder aangekondigde Covid Safe Ticket, zijn onze bezoekers verplicht om ook een mondmasker te dragen. Dat geldt wanneer ze zich op het gesloten terrein verplaatsen en vanaf de leeftijd van 10 jaar. In de Tafelhut, het Grand Café en de Spiegeltent, onze horeca-aangelegenheden, moet je eveneens een mondmasker dragen wanneer je je verplaatst. Op beide locaties maken we gebruik van de nieuwste verluchtingssystemen en wordt de co2 er voortdurend gemeten. Tussen de tafels en stoelen voorzien we extra ruimte, zodat iedereen er in optimale omstandigheden kan genieten van een drankje. Ook onze dansactiviteiten (Salsa, Country, Bal Populair) kunnen net als de optredens van o.a. Jos Tuts, Yvan Guilini, Ayla Dunes, Bert Gabriëls en de ludieke lezing van Els de Schepper plaatsvinden, mét mondmasker”, gaat Maurice Schoenmaeckers verder. 

Foto: House of Entertainment – Chrétien Paesen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.