Pommelien Thijs en de meisjes van honing

Met veel trots kondigt Pommelien Thijs de release van haar nieuwe single ‘Meisjes van Honing’ aan op vrijdag 19 november!
Pommelien heeft tevens een leuke verrassing voor haar fans want op Instagram kunnen zij aan de slag met een gezichts filter die speciaal voor de nieuwe single gemaakt is.
Wilde je altijd al eens weten hoe leuk het zou zijn om bijtjes op je gezicht te laten kruipen zonder het risico gestoken te worden, dan moet je deze filter zeker eens uitproberen!  Bovendien krijg je dankzij de filter meteen een voorsmaakje van hoe de nieuwe single klinkt.

Over ‘Meisjes van Honing’ vertelt Pommelien alvast het volgende:
“Als ik zing over een meisje van honing, kan iedereen denken aan een zus, een vriendin, een partner, een mama. Sterke vrouwen die op hun unieke en eigen manier alles mooier lijken te maken. Als ik zing over een meisje van glas, kunnen al die meisjes van honing meteen denken aan situaties waarin zij zich als vrouw breekbaar of onveilig voelden. De single ontstond uit deze zware beproevingen maar is uitgegroeid tot een solidair nummer dat een hart onder de riem steekt van die meisjes van honing.”

Foto: Sony Music

Geef een reactie