Muzikale gastenlijst afscheidsconcert Rob De Nijs stevig uitgebreid

Anderhalf jaar later dan oorspronkelijk gepland, maar op zondag 21 november 2021 neemt Rob de Nijs met zijn ‘’t Is Mooi Geweest’-concert in het Antwerpse Sportpaleis afscheid van Vlaanderen. Na een carrière van ruim 60 jaar haalt de man van de klassiekers ‘Malle Babbe’, ‘Het werd zomer’, ‘Ritme van de regen’ en nog tientallen hits, nog eens alles uit de kast voor een onvergetelijke feestavond. Naast het optreden van Rob, begeleidt zijn liveband ook enkele verrassende gastartiesten, waaronder Eva De Roovere, Günther Neefs en Jan Smit. De gastenlijst wordt nog wat groter, want ook Paul Michiels, Belle Perez en Gene Thomas zetten Rob die avond in de muzikale bloemetjes met een eigen versie van één van zijn grootste successen. De belangstelling voor het eerste Sportpaleisconcert van Rob, tevens zijn allerlaatste concert op Vlaamse bodem, is bijzonder groot. “Niet alleen voor zijn talrijke fans, maar voor iedereen die houdt van Nederlandstalige muziek wordt dit een feestelijke avond. Het publiek, de gastartiesten en Rob zorgen straks voor een bijzondere chemie en onwaarschijnlijke energie”, klinkt het in Rob’s entourage. Tickets voor dit concert bestel je op www.ticketkopen.eu

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie