Oproep: ‘Een kaartje voor Sterke Jan’

Beste vrienden,

Mijn vader Jan Liekens moest een zware operatie ondergaan. Het gevolg is dat hij nog een poosje in het ziekenhuis moet verblijven om te revalideren. Momenteel verblijft hij op intensieve zorgen. Maar weldra mag hij naar zijn eigen kamer.

Omdat het omwille van de coronamaatregelen en de drukke agenda van velen niet altijd even evident is om hem een bezoekje te brengen, biedt het ziekenhuis de mogelijkheid aan om hem een e-card te sturen van zodra hij terug op zijn kamer is.

Mijn alerte buurman bracht me hiervan op de hoogte. Het zou me heel leuk lijken, mochten jullie enkele minuutjes van jullie tijd willen vrij maken om hem een kaartje te sturen. Het zou hem enorm veel deugd doen dat jullie hem een hart onder de riem willen steken.

Wil je graag hiervoor meer info hebben? Laat me dan iets weten via bliekens@yahoo.com om via een messengerberichtje op  mijn Facebookprofiel (Bart Liekens).  

Dan bezorg ik jullie de nodige info van wanneer de e-card kan verstuurd worden en hoe het zeker bij hem terecht komt. Hij zal er ontzettend blij mee zijn.

Groetjes,

Bart

2 gedachtes over “Oproep: ‘Een kaartje voor Sterke Jan’

Geef een reactie