Bad Boy Jebroer strikt Eva Simons voor knallende samenwerking

Met Eva Simons, bekend van o.a. de wereldhits ‘Policeman’, ‘Take Over Control’ en ‘This Is Love’ dat ze uitbracht met Will i am (The Black Eyed Peas), strikte Jebroer voor zijn nieuwste single ‘Bad Boy’ opnieuw een wereldartieste. Met deze pop-dance knaller wakkert het duo het vuur aan en komen de innerlijke bad boys naar boven. De internationaal toegankelijke radio- en partytrack staat garant voor instant good vibes‘Bad Boy’ is een song die je meteen toevoegt aan je Spotify-lijst en dan hebben we het nog niet gehad over de bijhorende videoclip. “’Bad Boy’ gaat over jezelf blijven, want hoe hard je ook je best doet, iedereen heeft wel een slecht kantje dat af en toe komt bovendrijven. Ik weet niet of je een slechte jongen kan veranderen, want slechte karaktertrekjes zijn moeilijk te verstoppen”, zegt Jebroer geamuseerd.

Jebroer
België was het eerste land waar Jebroer als artiest doorbrak en een hit scoorde met ‘Banaan’, een single die bij ons inmiddels met goud en platina werd bekroond. Ook in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is Jebroer nog steeds bijzonder geliefd en één van de meest succesvolle artiesten. Met de lancering van zijn internationale drievoudige album ‘Zes Sechs Six’, dat hij vorig jaar uitbracht, zette de artiest ook nog eens een stevige voet aan grond op Engelse bodem. Zijn rijtje hits, gouden en platina onderscheidingen oogt ondertussen indrukwekkend: Met ‘Engeltje’, ‘Kind van de Duivel’, maar ook met ‘Symphony’ en ‘Mutter scoorde hij stevig en domineerde hij de voorbije jaren de internationale hitlijsten. Jebroer staat en stond inmiddels op de meest legendarische podia en met 400 miljoen streams en 2 miljoen maandelijks trouwe volgers, staat hij stevig op de internationale muziekkaart.

Eva Simons
Voor zijn nieuwste single ‘Bad Boy’ strikte Jebroer niemand minder dan superster en wereldartieste Eva Simons. Met wereldwijde megahits als ‘Take Over Control’, ‘Policeman‘ en ‘This Is Love ft. Will.I.Am‘, is het etiket ‘internationale superster’ meer dan terecht. ‘Bad Boy’ is een song die je laat bewegen, maar die ook erg lekker klinkt als hij voorbijkomt op radio of wanneer je hem streamt. Met haar geweldige looks, haar kenmerkende hanenkam én bijzondere stemgeluid, zorgt Eva Simons voor een enorme meerwaarde. De combinatie met Jebroer is goddelijk om te zien en te horen, want deze ‘Bad Boy’ heeft werkelijk alles in zich om een grote hit te worden.

Bad Boy’ van Jebroer ft. Eva Simons verschijnt op ROQ ’N Rolla Music en is vanaf vrijdag 24 september 2021 digitaal beschikbaar.

Foto: ROQ ’n Rolla Music

Geef een reactie