Wij vieren feest met Jettie Pallettie

Oh, wat heb ik dit ontzettend hard gemist”, zegt de sympathieke feestorkaan Jettie Pallettie. Bijna anderhalf jaar stond ze net als haar collega-artiesten door de coronamaatregelen te wachten op het moment dat we weer verantwoord kunnen gaan feesten. “De vooruitzichten zijn gunstig, want ik mag dadelijk ook weer naar mijn geliefde Vlaanderen, waar ik mijn trouwe publiek opnieuw hartelijk ga begroeten om samen met hen een onvervalst feestje te bouwen. ‘Wij vieren feest’ is een 100% Jettie Pallettie-feestnummer waar je inderdaad meteen heel vrolijk en hartstikke gelukkig van wordt. Als mensen hem horen, merk ik meteen aan de positieve gelaatsuitdrukkingen op hun gezichten hoe oprecht blij ze zijn met dit heel feestelijke liedje. De voorbije dagen kreeg ik alleen maar positieve reacties: “Wat goed Jettie dat je ons opnieuw laat meegenieten van héél véél sfeer. Dankzij jou en je muziek kunnen we even onze zorgen en de negativiteit van de voorbije maanden vergeten.” Kijk, als ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen om de wereld mooier te maken, dan doe ik dat graag”, zegt Jettie Pallettie enthousiast.

Foto: JP Productions

Geef een reactie