Al die willen …. , moeten mannen met pluimen zijn

De Winterrevue-editie Made in Belgium werd voorgesteld. Vanaf 10 December tot en met zondag 16 januari is het na één jaar onderbreking tijd voor het grootste entertainmentfeest in Antwerpen. Special Guest dit jaar is Ingeborg Sergeant, die de klassieke cast gaat vervoegen. Maar tijdens de persconferentie van Theatertainment was het vooral de  entree van de mannen van het gezelschap: Dirk Van Vooren, Patrick Onzia en Laurenz Hoorelbeke, die in het oog sprong. Het was hun vette knipoog naar Al die willen te kaap’ren varen moeten mannen met baarden zijn. In hun versie werd het: Al die willen in de winterrevue spelen, moeten mannen met pluimen zijn. Dirk, Laurenz en Patrick hebben pluimen. Zij spelen mee.

Meer info over de ticketverkoop kan u ontdekken op: www.elckerylc.be – 070.691.002 (max 070/691002)

Foto: Bart Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.