Al die willen …. , moeten mannen met pluimen zijn

De Winterrevue-editie Made in Belgium werd voorgesteld. Vanaf 10 December tot en met zondag 16 januari is het na één jaar onderbreking tijd voor het grootste entertainmentfeest in Antwerpen. Special Guest dit jaar is Ingeborg Sergeant, die de klassieke cast gaat vervoegen. Maar tijdens de persconferentie van Theatertainment was het vooral de  entree van de mannen van het gezelschap: Dirk Van Vooren, Patrick Onzia en Laurenz Hoorelbeke, die in het oog sprong. Het was hun vette knipoog naar Al die willen te kaap’ren varen moeten mannen met baarden zijn. In hun versie werd het: Al die willen in de winterrevue spelen, moeten mannen met pluimen zijn. Dirk, Laurenz en Patrick hebben pluimen. Zij spelen mee.

Meer info over de ticketverkoop kan u ontdekken op: www.elckerylc.be – 070.691.002 (max 070/691002)

Foto: Bart Liekens

Geef een reactie