The L Word is terug!

The L Word is terug van weggeweest. Vanaf 25 augustus kan je op PLAY 5 genieten van The L Word: Generation Q en een nieuw seizoen van de spannende, avontuurlijke serie Manifest.

De baanbrekende dramaserie The L Word zorgde voor een revolutie. Tien jaar na het einde van de originele serie The L Word keren we terug naar Los Angeles en volgen we het wel en wee van Shane (Katherine Moenning), Bette (Jennifer Beals) en Alice (Leisha Hailey). In The L Word: Generation Q volgen we naast de oorspronkelijke cast ook het leven, de liefde, de tegenslagen en het succes in LA van een nieuwe generatie LGBTQ’ers.

Bette heeft haar zinnen gezet op het burgemeesterschap in Los Angeles en heeft haar handen vol met tienerdochter Angie. Shane keert terug naar de stad na enkele tegenslagen. En Alice leert co-ouderschap te combineren met haar verloofde en het groeiende succes van haar talkshow. De serie brengt ook nieuwe gezichten met zich mee: we worden geïntroduceerd aan het lesbische koppel Sophie en Dani en hun twee vrienden Finley en Micah.

Foto: Play 5

Geef een reactie