The L Word is terug!

The L Word is terug van weggeweest. Vanaf 25 augustus kan je op PLAY 5 genieten van The L Word: Generation Q en een nieuw seizoen van de spannende, avontuurlijke serie Manifest.

De baanbrekende dramaserie The L Word zorgde voor een revolutie. Tien jaar na het einde van de originele serie The L Word keren we terug naar Los Angeles en volgen we het wel en wee van Shane (Katherine Moenning), Bette (Jennifer Beals) en Alice (Leisha Hailey). In The L Word: Generation Q volgen we naast de oorspronkelijke cast ook het leven, de liefde, de tegenslagen en het succes in LA van een nieuwe generatie LGBTQ’ers.

Bette heeft haar zinnen gezet op het burgemeesterschap in Los Angeles en heeft haar handen vol met tienerdochter Angie. Shane keert terug naar de stad na enkele tegenslagen. En Alice leert co-ouderschap te combineren met haar verloofde en het groeiende succes van haar talkshow. De serie brengt ook nieuwe gezichten met zich mee: we worden geïntroduceerd aan het lesbische koppel Sophie en Dani en hun twee vrienden Finley en Micah.

Foto: Play 5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.