De bekende Mama Maria van Top Pops

Mama Maria staat voor ‘Oma’ in Italië en dat is ook het land waar de dames van Top Pops hun nieuwste single ‘MAMA MARIA’ van ontleend hebben. ‘Ricchi et Poveri’ had er in 1982 een internationale hit mee.

Voor hun nieuwe clip ging Top Pops op zoek naar een bekende, vlaamse, hippe oma en wie zou dat beter kunnen vertolken dan Loes Van den Heuvel, ons allen bekend van F.C. De Kampioenen. Loes werd gevraagd om mee te spelen in de videoclip. Zij vond het een prachtig idee en was meteen gewonnen om die rol op zich te nemen. De clip werd opgenomen in Bobbejaanland waar de vier dames op zoek gaan naar hun hippe oma. Na heel wat avonturen vinden ze haar via een ‘Wanted’ poster waarna de exentrieke oma met Top Pops meezingt en danst tijdens een optreden op het podium in Bobbejaanland.

Foto: APR Records

Geef een reactie