Raphaella Deuringer: Een influencer met een Miss Fashion-droom

Al enkele jaren is Raphaella Deuringer een bekende in Missenland. Neem daarbij nog eens een opgemerkte passage bij Love Island als extraatje. En je ziet het al van ver aankomen dat haar deelname bij Miss Fashion niet zomaar onopgemerkt kan voorbij gaan. ‘Ik ben momenteel 22 jaar. Missverkiezingen hebben de voorbije jaren een bepaalde plaats in mijn leven genomen. Nu is de tijd rijp om met Miss Fashion dat hoofdstuk af te sluiten.  Ik ben ooit begonnen bij Miss Waals-Brabant. Na Miss Fashion is het tijd om aan het gewone leventje te beginnen.  En hopelijk met hetzelfde scenario als waarmee het ooit is begonnen.’

Instafamous
Door haar passage bij Love Island ging de bekendheid  van Raphaella stevig de lucht in op sociale media. ‘Je mag stellen dat mijn volgers op Instagram vertienvoudigd zijn door Love Island. Natuurlijk kent dat zo de nodige impact bij Miss Fashion. Alleen al op stressmatig vlak voel ik nu al een verschil. Iedereen verwacht dat ik in deze wedstrijd ver raak omwille van mijn bekendheid op de sociale media. Ergens is het vergelijkbaar met de passage van Céline Van Ouytsel bij Miss België. Iedereen verwachtte dat zij zou winnen. En dan is het niet zo eenvoudig om alles ook af te werken. Dus ik moet mij hoedanook op twee scenario’s voorbereiden. Eéntje als winnares, en ééntje dat ik niet win. Want reacties zullen er hoedanook zijn.’   

Toekomst
Enkele jaren geleden droomde Raphaella (bijgenaamd Raphie) luidop van een leven in de journalistiek. ‘Hoe groot die droom is of was. Met spijt in het hart heb ik deze opzij geschoven. Voor een baas werken zie ik mezelf ook niet doen. Ik heb nogal een karaktertje. Dat kan zeker botsen. Daarom wil ik de komende jaren proeven van het leven als zelfstandige. Mijn doel is om me vooral te focussen op het leven als influencer met de daarbij horende online-winkel.’

Foto: Collectie Raphaella Deuringer

Geef een reactie