De knaldrang van Uncle Phil

Ze hebben er de voorbije jaren keihard voor gewerkt, maar met hun gevarieerde mix van Funk, Soul en Dance staat Uncle Phil terecht tussen o.a. MetejoorKoen BuyseGuy Swinnen en Sandra Kim op de affiche van de Parkies. “In 2017 maakten ze hun debuut op ons podium. Net als het pubilek, waren we meteen onder de indruk. De sterkte van Uncle Phil is het verrassende totaalpakket dat ze keer op keer aanbieden. Het lijkt alsof ze weten wat de mensen graag willen horen, meteen ook de reden waarom er keer op keer zoveel volk komt kijken naar hun optredens. De mensen weten al op voorhand dat ze zich gaan amuseren en dat is ook de reden waarom we deze straffe party- en coverband opnieuw meermaals hebben geprogrammeerd”, zegt Parkies-organisator Jeffrey Vanhaeren. 

Als we de vraag krijgen over wat mensen kunnen verwachten, zeggen wij altijd: Een optreden van Uncle Phil ziet eruit als een verjaardagsfeestje van Rihanna met Calvin Harris en Armin Van Buuren achter de draaitafel, TimberlakeBruno Mars en Dua Lipa achter de bar, en Nicki Minaj, Will SmithEd Sheeran en J-Lo op de guestlist”, zegt Uncle Phil-frontvrouw Tina Schoutens uit Ruisbroek enthousiast. De knaldrang en goesting zijn groot, net als de blijheid dat ze weer kunnen spelen voor een live publiek: “De voorbije maanden hebben we ingevuld met livestreams en nieuwe muziek. Vorig jaar brachten we ‘Dolce Vita’ en ‘Hot Right Now’ uit, songs die ondertussen goed zijn voor respectievelijk 125.00 en 325.000 Spotify-streams. Uiteraard doet het ontzettend deugd om opnieuw op het Parkies-podium te staan en te zien hoe mensen echt genieten van onze muziek en de optredens. De vele, toffe reacties die we na afloop krijgen, werken alleen maar motiverend en geven ons nog meer energie (lacht)!

Ook de komende week kan je weer op diverse plekken in Vlaanderen terecht voor de ParkiesMaandagavond speelt Koen Buyse in Waregem en staat Barbara Dex met haar muzikanten in Knokke-Heist. Dinsdagavond speelt Koen in GenkBarbara in De HaanGene Thomas in Torhout, en Zomerhit-genomineerde Metejoor in Sint-NiklaasWoensdagavond geeft Sabien Tiels een uitverkocht optreden in Deinze, staat Guy Swinnen in Blankenberge en Metejoor in VilvoordeDonderdagavond sluit Koen Buyse met een thuismatch in Beringen de week af en speelt Uncle Phil in Middelkerke.

Tickets voor de Parkies-concerten kosten 5 euro, inclusief de administratie én een drankvoucher van 2,7 euro. Prereservaties zijn verplicht. Meer info vind je op www.parkies.be

Foto: House of Entertainment.be

Geef een reactie