Welke duo’s verzilveren de laatste 2 finaleplekjes in Vakantiehuis for Life?

Nog een likje verf, een gordijn hier en een welkomstbord daar. Nu maandag, 16 augustus om 22.20 bij VTM, zetten de duo’s in Vakantiehuis For Life de laatste rechte lijn in richting de finale. Na drie weken non-stop verbouwen wegen de nachtelijke verbouwuurtjes door, zo ook bij Christopher: “Ik ben iemand die traag op gang komt en die normaal ‘s avonds goed kan werken maar ik heb geen energie meer.” Ook bij Tim en Ewoud neemt de stress toe: “Als er één ding misloopt, dan loopt alles mis. Ik maak het vaak alleen maar erger dan”, vertelt Tim. Boezemvrienden Lodewijk en Marcel leggen de laatste hand aan hun chalet en besluiten die samen met Julie in te huldigen met een speciaal uithangbord…

Na een gezellig laatste avondmaal is het tijd om de valiezen in te pakken. Enkel Amy en Erwin kunnen op hun twee oren slapen want zij verzilverden vorige week tijdens de survivalopdracht het eerste plekje in de finale. De andere vier duo’s worden voor de laatste survivalproef naar een verlaten chalet gebracht, waar ze geblinddoekt en van elkaar gescheiden worden. Om als eerste te ontsnappen uit de chalet moeten ze samenwerken, communiceren en logisch denken. Welke twee duo’s gaan naast Amy en Erwin naar de finale? 

Foto: DPG Media

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.