Rampage Free Party op 14 en 15 augustus in Lommel

Drum-‘n-bass- & dubstepfans kijken vol ‘knaldrang’ uit naar komend weekend, want op 14 en 15 augustus 2021 vindt in het Kristalpark te Lommel ‘Rampage Free Party’ plaats. Rampage, het grootste drum-‘n-bass- & dubstepfeest ter wereld, presenteert hiermee niet alleen de eerste Free Party na de geplande versoepelingen rond corona op 13 augustus, maar meteen ook ‘The Biggest Free Party On Planet Earth’!

Voor Rampage, dat bijna anderhalf jaar geleden door de opmars van corona in ons land abrupt de opbouw voor hun geplande event op 13 en 14 maart in het Antwerpse Sportpaleis diende stil te leggen en dit ganse indoor feestje ondertussen moest verschuiven naar december 2021, is deze gratis party niet enkel symbolisch erg belangrijk, maar vooral een welgemeende ‘merci’ aan al hun fans.

Die fans tekenen massaal present. Momenteel registreerden al 26.000 feestvierders (13.000 per dag), wat van Rampage Free Party meer dan waarschijnlijk het grootste festival van deze zomer in België maakt. ‘Rampage Free Party’ is een samenwerking met de stad Lommel en zal conform al de op dat moment geldende maatregelen plaatsvinden. Enkel inwoners van de EU,Zwitserland, Ijsland en Noorwegen  worden toegelaten en aanwezigen moeten aantonen dat ze Covid19-vrij zijn.

Meer info over de maatregelenrond Covid-19 kan u HIER op de website van Rampage Free Party vinden. Bezoekers moeten in aanloop  registeren en verplicht 5 drankbonnen aankopen om toegang te hebben tot het evenement. 

Tickets & info: www.rampagefreeparty.eu 

“Op 11 maart 2020, twee dagen voor de start en letterlijk in volle opbouw voor Rampage 2020, maakte Sportpaleis Group bekend dat er geen events meer mochten plaatsvinden in de Lotto Arena en het Sportpaleis, na het ‘principieel verbod’ op indoor-evenementen voor meer dan 1000 mensen in de provincie”, zo zegt Hans Machiels, oprichter van Rampage. “Deze boodschap sloeg natuurlijk in als een bom en wij hadden de vreselijke taak om al onze fans, vrienden en volgers te laten weten dat we het event waar we zo hard aan hadden gewerkt, en waar we samen zo naar uitgekeken hadden, moesten uitstellen.

Ondertussen zijn we bijna anderhalf jaar verder en is er eindelijk perspectief. De wereld gaat stilaan terug open en dat willen wij samen met ons publiek vieren door een zo groot mogelijke, GRATIS party te geven. Ze hebben dat verdiend voor al het geduld en de geleverde inspanningen om het virus de kop in te drukken. 

We slaan de handen voor ‘Rampage Free Party’ opnieuw in elkaar met de stad Lommel, waarmee we in 2019 ook goed samenwerkten voor de eerste ‘Rampage Open Air’ in het Kristalpark. We gaan er samen een once-in-a-lifetime event van maken en zijn goed op weg om deze zomer het grootste festival in België te worden. Time to reunite and fall in love with bass again!”, besluit Machiels.     
Sun will be shining, bass will be loud, and fun will be had! 


Organisatie : Rampage ism met stad Lommel
bezoekers moeten registeren en 5 drankbonnen aankopen om toegang te hebben tot het evenement
Einde voorzien : 01h00
start : 14h00

Adres : Balendijk, 3920 Lommel
Festivalterrein Kristalpark Lommel
14 & 15 augustus 2021
Rampage Free Party Er is camping voorzien
Camping ticket: 30 Euro, geldig van zaterdag tem maandag.

Camping opent op zaterdag om 09h00 en sluit op maandag  om 13h00
Er zullen bussen worden ingezet tussen Station Mol en het festivalterrein. Busticket op voorhand aan te kopen. 11 Euro voor heen en terug.

Parking nabij het festivalterrein.  Bezoekers zullen toegang hebben met hun Covid Safe Ticket. Dit ticket verzamelt de informatie over de vaccinatie en PCR test. Toegang enkel bij een negatieve PCR test afgelegd een dag voor de start van het event of recent hersteld zijn van Covid-19 en dus antilichamen hebben. Meer informatie op de Covid-19 Measures-pagina op de website www.rampagefreeparty.eu

Foto: House of Entertainment / Rampage Free Party

Geef een reactie