DJO houdt het vast

Na 3 eerdere succesvolle releases: ‘Mijlenver’, ‘Kijk maar om je heen’ en ‘De realiteit’, brengt DJO haar nieuwe zomersingle ‘Hou het vast’ uit. Met deze single, die tijdens de eerste Lockdown uit haar pen vloeide, wil ze iedereen laten horen dat we ook in moeilijke tijden de positiviteit moeten blijven vasthouden, want “vroeg of laat komt het weer goed”.

“‘Hou het vast’ is een uptempo song met een heerlijke zomervibe. Het voorbije jaar was voor ons allen een grote beproeving. Zo wordt er in de songtekst gereflecteerd op de negatieve en soms verwarrende gebeurtenissen in het leven, maar het lied draait uiteindelijk ook om “samen elke storm doorstaan”, zegt DJO.

DJO uit haar creativiteit in songteksten schrijven en backingvocals inzingen voor zichzelf, maar ook voor tal van andere artiesten. Bij Artsoundstudios, de muzikale thuishaven van DJO en haar partner Jean-Pierre Kerkhofs, die trouwens de composities en arrangementen voor zijn rekening neemt, is muziek dagdagelijkse kost. 

Op de planning staat een full album. dat klaar. is om uit te brengen.
“Er zullen een 11 tal songs opstaan, waaronder uiteraard ook de nieuwe single ‘Hou het vast’ en de vorige 3 singles. De andere songs zijn ook bijna volledig klaar, we voegen nog een final touch toe” , besluit een enthousiaste DJO.

‘Hou het vast’, de nieuwe single van DJO, kan u vanaf nu beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Foto: Buzzard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.