Davy Gilles als The Masked Singer (avant la lettre)

Op zondag 11 juli om 19.55 bij VTM flitst Tien Om Te Zien de kijkers terug naar de zomer van 1994. De aflevering van vorige week was goed voor 530.000 kijkers en 31% marktaandeel (VVA 18-54, live+uitgesteld). 

Nog lang voor er sprake was van De Romeo’s, maakten zowel Gunther Levi als Davy Gilles hun opwachting in ‘Tien Om Te Zien’. Gunther zingt “Meisje van hierboven” en Davy begint zijn act met een Zorro masker om vervolgens uit volle borst zijn nummer “Zal ‘t gaan ja!” te zingen.

Bekijk de preview: Deze Romeo’s maakten ooit hun intrede op ‘Tien Om Te Zien’ – Tien Om Te Zien: De Zomer Van 199X (vtm.be)

In dezelfde aflevering huppelen Glenn en Jimmy van het latere Get Ready! rond als achtergronddansers van Bart Kaëll en Dana Winner, Alfa doet de Banana en de Britse Reggae-zanger CJ Lewis komt vast te zitten in het publiek.

Verder geeft Maarten Vancoillie een gouden tip voor wie ooit nog een boysband wil beginnen wil en Sam Gooris hangt zijn basketsloefkes aan de haak bij het aanschouwen van zijn muzikale held.

Tien Om Te Zien: De Zomer van 1994, nu zondag 11 juli om 19.55 bij VTM en op VTM GO

Foto:DPG Media

Geef een reactie